Soffa på faktura

Soffan är ofta i centrum oavsett vart du placerar den, att köpa en soffa på faktura eller avbetalning är väldigt vanligt och vi har gått igenom hur det fungerar när du vill köpa soffa på faktura i artikeln. Det finns allt ifrån små 2-sits soffa upp till stora soffgrupper där du enkelt bekvämt kan sitta +12 personer i.


Klarna Faktura
Online-varuhus med ett stort antal produkter inom flera kategorier.

TIll Butik

Beställ soffa på faktura

En soffa väger ofta en del så en fördel med att köpa en soffa på faktura eller avbetalning är att du slipper bära hem soffan eller försöka få in den i din bil vilket kan vara till en del besvär. När du köper en soffa på faktura så har de flesta butikerna Klarna som finansbolag vilket ger dig 14 dagar ifrån dess att du mottagit soffan innan du behöver betala för den.
Du kan även känna dig trygg med att slippa ange känsliga kreditkort eller kontokortsuppgifter direkt på nätet utan kan välja att betala din faktura via en vanlig banköverföring eller kontant på banken om du hellre föredrar det.

Soffa och möbler på online faktura

Om du behöver mer tid än 14 dagars betaltid kan du välja att för 29 kr köpa till extra tid – upp till 2 månader via Klarna om det skulle vara så att du vill betala av i lite längre takt. Hos Klarna kan du även välja att köpa soffan på avbetalning mellan 3-24 månader. När du köper en soffa på delbetalning via Klarna så tillkommer en årsränta på 19,9% av ditt köp.
Att köpa soffor och möbler på avbetalning är extremt vanligt, många finansbolag har attraktiva erbjudanden där du kan få skjuta upp köpet nån månad per år om du skulle behöva det.

Vardagsrummets hedersgäst – soffan

En soffa har haft en huvudroll i hemmet i flera hundra år och det är lätt att förstå varför eftersom den har en mångsidig roll. Huvuduppgiften för en soffa är att man ska kunna sitta bekvämt i flera timmar, det låter kanske lättare än vad man kan tro men faktum är att den mänskliga kroppen inte är gjort för att sitta ner. Det betyder att på en soffa utav låg kvalitet är det stor risk att det blir obekvämt redan efter en timme eller två ifall valet utav stoppning, fjädringen, är det hårdplast, plywoodskivor eller massivt trä som ramen är gjord utav, är det skinn eller något polyestermaterial osv.

Hur länge håller soffan?

Hållbarheten för en soffa blir påverkad utav slitage som till exempel om den står i ett soligt läge, är det barn som hoppar och leker, hur ofta sitter man i den med mera. En soffa som är införskaffad för 15 år sedan kan alltså se ut att vara betydligt slitnare än så om det är hårt slitage som en normal barnfamilj anses utöva på soffan. Modet i möbler förändras även relativt snabbt även om det finns tidslösa modeller av engelsk stil såsom modellen Chesterfield som funnits i många decennier.
I Sverige har IKEAs soffa Klippan varit med i över 30 år och det finns många miljoner sålda Klippan soffor runt om i landet.