Smycken på faktura

I årtusenden så har smycken berättat för andra vem du är eller till och med vill vara. Smycken på faktura är en i jämförelse väldigt ny företeelse men det gör det inte annorlunda – det är väldigt lätt att köpa och beställa smycken på faktura på nätet idag. Du kan se ett axplock utav de populäraste butikerna med smycken på faktura listat hos oss på handlapåfaktura.se

Smycken på faktura

Att köpa smycken på faktura går till som så att du går vidare till en utav butikerna som säljer smycken på nätet och erbjuder fakturaköp som betalningsmetod, de flesta har valt att använda sig utav Klarna som fakturabolag. Butiker med Klarna som säljer smycken har fjorton dagars betalningstid vilket betyder att du har 2 veckor på dig att betala dina smycken på faktura från och med datumet smyckena lämnat butikens lager. Du får fakturan antingen via elektroniskt som e-post, SMS eller på posten när du hämtar ut paketet på ditt postombud dit varorna skickas. Fördelen med Klarna är dessutom att du kan få längre betalningstid om du verkligen skulle behöva det eftersom Klarna stödjer delbetalning upp till 3-24 månader när du handlar på nätet. Det är alltid bra att höra av sig till kundtjänsten om du först köper på faktura och sen vill ändra till delbetalning även om det finns stöd att göra detta utan att höra av sig. Om du väljer delbetalning på din faktura tillkommer årsränta på 19,9% av köpet.

Smycken för varje tillfälle

Det som gör smycken till det där lilla extra är om du väljer finish eller material som man kan associera till händelser eller saker. Guldsmycken eller silversmycken är sådana materialval när det kommer till smycken på faktura som gör att man kan få en – guldkant på tillvaron. Hos exempelvis Ur&Penn kan du hitta guld och silversmycken till riktigt bra priser, du kan köpa örhängen i 18 karats guld för 499kr hos Ur&Penn vilket visar på att det är acceptabla priser och dessutom överskådliga för plånboken. När du handlar hos klockbutiken så får du dessutom fri frakt vid köp över 399kr.

Du kan välja att matcha och fokusera på olika delar av din kropp med snygga örhängen, fina armband i sterlingsilver, ringar eller till och med förlovningsringar på faktura i 18 karats guld.
Om det skulle vara så att du har exempelvis nickelallergi är det bra att välja andra material som silver eller guld, då dessa är renare i kvalitét brukar det passa bättre för känslig hud.