Smink på faktura trots betalningsanmärkning

Att köpa smink på faktura trots att man har betalningsanmärkning är mycket svårt, om inte omöjligt. De allra flesta fakturaföretag såsom Klarna, Svea Ekonomi, Collector osv. godkänner normalt inte fakturaköp för kunder med betalningsanmärkning. Därför behöver man om man har en betalningsanmärkning hitta en alternativ lösning till att köpa smink på faktura.

För närvarande finns inte möjligheten att köpa smink på faktura trots betalningsanmärkning. Istället går det dock att finansiera köpet med lån


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

För dig som använder fakturaköpet som kredit

Om du använder fakturaköpet för att du vill betala senare eller ha ditt smink på avbetalning så kan det vara aktuellt att istället ta ett lån. Det finns ett flertal banker och lånegivare som lånar ut pengar till den som har betalningsanmärkning. En lista hittar du nedan.

Om du söker butiker där man kan köpa smink på faktura trots betalningsanmärkning tack vare det säkra betalsätt som det är så finns det tyvärr inte så många andra lösningar än att betala hela köpsumman på en gång med kort eller banköverföring. Det som man kan tänka på är. Det som man istället kan göra för att få ett så säkert köp som möjligt är att göra sitt köp hos en stor och välkänd butik, som har bra rutiner kring att skicka ut och ta emot returer från sina kunder.