Skor på faktura med betalningsanmärkning

Att köpa skor på faktura med betalningsanmärkning är generellt sett mycket svårt. När du gör ditt köp och väljer faktura som betalsätt i skobutiken kommer majoriteten av alla fakturaföretag att genomföra en sedvanlig kreditprövning på dig. Det är näst intill inga fakturaföretag som godkänner dig med betalningsanmärkning för fakturaköp och du behöver därför normalt söka andra alternativ.

Det är för tillfället inte möjligt att köpa skor på faktura med betalningsanmärkning. Det går däremot att finansiera köpet med ett lån


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Faktura som kredit?

Om du planerar att använda fakturaköpet som en kredit när du köper skor, för att kunna betala senare eller få ditt skoköp på avbetalning så är ett bra alternativ att istället ta ett lån från någon av de lånegivare nedan som lånar ut till dig med betalningsanmärkning.

Genom att istället låna pengar så får man i de flesta fall ganska bra villkor, såsom bra ränta och möjlighet till lång återbetalningstid.

Faktura som säkert betalsätt

Om du vill köpa skor på faktura med betalningsanmärkning för att du efterfrågar ett säkert betalsätt så finns det tyvärr inte något vidare bra alternativ till att kunna betala för varorna när man fått hem dem. Man kan i detta fall endast se till att handla från en butik som har bra villkor och som exempelvis erbjuder fri retur eller annat som underlättar om du inte skulle vara nöjd med dina varor som du fått hem.