Skönhetsprodukter mot postförskott

När man köper skönhetsprodukter över nätet så erbjuder ett flertal butiker att betala för köpet mot postförskott. Det är något som gör att man kan betala för skönhetsprodukterna mot uthämtning hos sitt postombud. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet som säljer skönhetsprodukter mot postförskott.

När man väljer att betala skönhetsprodukter mot postförskott så behöver man inte betala något vid tillfället då man beställer skönhetsprodukterna. Istället så skickas skönhetsprodukterna ut till ditt lokala postombud där du sedan både hämtar och betalar för dem.

Att betala mot postförskott innebär normalt att man behöver betala en avgift. Denna avgift motsvarar den kostnad som postombudet och posten tar ut för att tillhandahålla tjänsten och brukar ligga på mellan 50-100 kronor. I övrigt betalar man samma pris för sina skönhetsprodukter som man gör om man skulle betala på vanligt vis. Väl hos ditt postombud, när du hämtar ut dina beställda varor så kan du välja om du vill betala för köpet kontant eller med kort.

Vad man bör tänka på är att man endast brukar ha 14 dagar på sig att plocka ut varorna som man beställt. Om man inte hämtar dem under den utsatta tiden så skickas de tillbaka till butiken och man debiteras en avgift för frakten.