Skönhet på faktura

För dig som letar efter att köpa olika typer av produkter och behandlingar inom skönhet på faktura så finns det ett enkelt sätt att lösa problemet. Vi har gått igenom hur det funkar när du ska hitta rätt behandling och produkt inom skönhet. I tabellen hittar du en mängd butiker och salonger som har det du letar efter.


Klarna Faktura
Boka tid för behandlingar och tjänster online!

Köpa skönhet på faktura – hurdå?

Du går in på Boka Direkt och kryssar i Klarna som alternativ när du söker efter företag, då hittar du företag som erbjuder skönhet på faktura. Sedan väljer du helt enkelt den du vill gå till. När du utfört behandlingen får du hem en faktura som ska betalas oftast inom 10 dagar efter utförd behandling. Tänk på att betala fakturan i tid för att slippa extra kostnader som påminnelseavgifter och ränta.

Boka Direkt – vad är det?

Det finns en enkel lösning på dina bekymmer – Boka Direkt. Hos Boka Direkt kan du kryssa i att du letar efter salonger och företag som erbjuder Faktura med Klarna. När du vet vilken typ av behandling du vill utföra så bokar du det efter du bestämt hos vem du vill utföra det hos.  Valen är många och kan du åka till Stockholm eller Göteborg finns det ett väldigt stort utbud utav företag att välja på inom området som erbjuder skönhet på faktura.