Hos Shopping4net köper man skönhetsprodukter, kontaktlinser, hälsokost, apoteksprodukter, leksaker och skrivartillbehör över nätet till förmånliga priser. När du handlar i Shopping4nets webbutik kan du välja faktura som betalsätt. Nedanför hittar du lite mer information om vad som gäller när man handlar på faktura hos Shopping4net.


TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Fortus
  • Betalningstid: 15 dagar
  • Fakturaavgift: 19 kronor

I samarbete med Fortus erbjuder Shopping4net fakturabetalning för sina kunder. Detta gör att man kan beställa sina varor nu, och betala för dem när man fått hem dem tillsammans med fakturan. Man har en initial betalningstid om 15 dagar, men fakturan går även att göra om till en delbetalning om man önskar längre tid på sig att betala. Vid fakturaköp tar Shopping4net ut en fakturaavgift om 19 kronor.

När man gör ett fakturaköp hos Shopping4net så görs en sedvanlig kreditprövning. Där försäkrar sig Shopping4net om att du har tillräcklig betalningsförmåga för fakturaköpet. Om kreditprövningen visar motsatsen kan Shopping4net neka din order.

När man betalar med faktura hos Shopping4net är det viktigt att man betalar sin faktura för köpet i tid. I annat fall kommer en påminnelseavgift om 60 kronor att tas ut.