Samsung Edge på Delbetalning

Om du planerar att beställa en Samsung Edge kan det vara bekvämt att ta den på delbetalning. På detta sätt slipper du att belasta din ekonomi hårt nu för att istället betala av lite i taget. Det går att upprätta en delbetalning för en Samsung Edge på flera olika sätt. Både direkt hos butiken, samt via ett externt kreditföretag såsom Klarna eller Qliro. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa en Samsung Edge på delbetalning.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Samsung Edge på delbetalning direkt hos butiken

Ett fåtal butiker på nätet säljer Samsung Edge-mobiler där de själva finansierar delbetalningen för köpet. Dessa butiker är normalt mycket måna om att du ska handla från just dem och ger därför mycket förmånliga villkor när det kommer till återbetalningstid och månadskostnad. I många fall är det möjligt att välja en återbetalningstid som sträcker sig ända upp till 72 månader, i enstaka fall längre. Oavsett om kontantpriset på din Samsung Edge-mobil är högt eller lågt så kommer månadskostnaden med denna återbetalningstid att bli minimal. Du får alltså mer pengar över till annat varje månad, och slipper att punga ut med mycket på en gång.

Delbetalning hos butik med samarbete med kreditföretag

Om man inte hittar sin mobil i någon av butikerna med egen delbetalning så kan ett alternativ vara att köpa den hos en butik som samarbetar med ett kreditföretag. Ett stort antal webbshoppar har kreditföretag som Klarna, Collector, Qliro och liknande integrerade i sina webbutiker. Via dessa går det att upprätta en delbetalning för Samsung Edge-mobiler på upp till 2-3 år. Detta är ett prisvärt alternativ till att beställa ett abonnemang för sin mobil. Denna typ av delbetalning går att få både i fast och flexibel form, där räntan normalt ligger på mellan 10-20%. Även uppläggningsavgift kan tillkomma.