Saker på faktura trots betalningsanmärkning

Att köpa saker på faktura trots betalningsanmärkning är mycket svårt och är i de flesta fall inte möjligt. Man får då använda sig av alternativa typer av krediter, som kan ersätta faktura som betalsätt. Väljer man faktura för att man vill ha det som en kredit, för att betala senare eller för att man vill dela upp betalningen av de saker som man köper så kan man istället ta ett lån som man sedan använder för att köpa de saker man planerar att beställa. Nedanför har vi samlat en lista över olika banker och lånegivare som godkänner dig med betalningsanmärkning.

Det är för närvarande inte möjligt att köpa saker på faktura trots betalningsanmärkning i Sverige. Du kan dock välja att låna till köpet via partners som godkänner lån trots betalningsanmärkning


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Ett lån kan, till skillnad mot många andra konsumentkrediter också ge möjligheten att betala igen skulden över väldigt lång tid. En återbetalning på runt 10 år gör att man får en mycket låg månadskostnad, men är något som man styr över helt själv.

Om man däremot vill köpa saker på faktura med betalningsanmärkning för att det innebär ett väldigt säkert betalsätt då man först får hem sina varor innan man betalar till butiken så finns det tyvärr inga större alternativ att välja bland. Man får i detta fall endast se till att man handlar sina saker från en butik med bra köpvillkor och goda betyg från tidigare kunder.