Sail racing med Klarna

Det finns flera nätbutiker som säljer Sail Racing med Klarna som betalningsmetod, vi listar de populäraste butikerna som du kan köpa plaggen du är på jakt efter.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Hur köper jag Sail Racing med Klarna Faktura

Det vanligaste sättet att köpa Sail Racing med Klarna på är via Klarna Faktura, när du handlar på nätet har du förmodligen redan sett Klarna som betalningsmetod sedan flera år tillbaka. Du väljer en butik som säljer Sail Racing med Klarna och sedan väljer du även ut de Sail Racing kläderna du är ute efter och går till kassan. När du är i nätbutikens kassa väljer du Klarna Faktura och knackar in dina uppgifter för att sedan invänta paketet på posten.

Klarna har 14 dagars kostnadsfri faktura för dig som vill köpa kläder och betala senare vilket betyder att du behöver tänka på när du beställer så du har pengar att betala för. Behöver du längre tid än 2 veckor så kan du hos en del butiker få alternativet extra fakturatid, upp till 60 dagar för 29 kr extra i en fakturaavgift.

Hur köper jag Sail Racing med Klarna Delbetalning

I det fall 60 dagar inte är tillräckligt långt för dig så kan du välja Klarna delbetalning som betalningsmetod. Fram tills kassan så gör du likadant när du handlar Sail Racing med Klarna Delbetalning, du väljer i lugn och ro ut dina varor och går sedan till kassan. När du köper via Klarna Delbetalning så får du en delbetalning på 3-24 månader, beroende vad du själv önskar så passar det bra för vissa med längre avbetalningstid medans andra vill ha kortare. Det tillkommer en årsränta på 19,9% när du köper på Klarna Delbetalning. Även om du ifrån början har tagit en delbetalning på 24 månader så kan du i det fall du vill faktiskt slutbetala hela köpet när du så önskar.