Ryggsäck med Klarna

Vid köp av ryggsäck över nätet så är ett av de mest populära betalsätten just nu att betala via Klarna. Med Klarna får man ett säkert köp där man kan betala efter att man fått hem sin beställda ryggsäck, men också där man får möjligheten till att delbetala köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där det går att köpa en ryggsäck med Klarna.


Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, väskor, skor och utrustning.

TIll Butik

Populära märken på ryggsäckar

Några av de mest populära märkena på ryggsäckar just nu är Eastpak, Fjällräven, Haglöfs och Samsonite. Dessa går hos hitta hos flera butiker som använder sig av Klarna. När man handlar en ryggsäck över nätet så går det att hitta ryggsäckar i alla möjliga prisklasser. Det går att hitta en ryggsäck för allt från 99 kronor och upp till 1000 kronor eller mer. Allt beror på vilka funktioner man önskar för sin ryggsäck samt vilka material som man vill ha.

Betala din ryggsäck med Klarna

När du ska betala för din ryggsäck med Klarna så gör du som vanligt när du handlar i en butik på nätet. Du väljer den ryggsäck du vill ha i webbutiken och lägger den i varukorgen. När du är klar klickar du dig vidare till kassan och väljer där att du vill betala med Klarna. Istället för att du krånglar fram dina kortuppgifter så får du då ditt köp på en faktura med 14 dagars betalningstid. Du har alltså gott om tid på dig att få hem ryggsäcken, kolla att den är vad du förväntat dig och liknande innan du betalar fakturan. När du sedan ska betala fakturan så kan du välja om du ska betala allt på en gång eller om du vill dela upp betalningen lite i taget.

Via Klarna kan man betala av ryggsäcks-köp i sin egen takt där man kan betala in så lite som 50 kronor i månaden.