Rolex på faktura

Om man köper en Rolex över nätet så går det att välja fakturabetalning för köpet. På detta sätt slipper man att betala när man beställer klockan, utan kan istället vänta i upp till 14 dagar med betalningen. Att betala med faktura innebär även möjligheten till att delbetala Rolex-klockan. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan beställa en Rolex på faktura.

  • MyWatch – Klarna Faktura
  • Krons – Klarna Faktura
  • Uret – Collector Faktura

Det finns ett antal fakturaföretag som är vanliga samarbetspartners till butiker som säljer Rolex-klockor. Vanliga alternativ är bland andra fakturabetalning via Klarna, Collector, Sveawebpay med flera. Villkoren hos dessa företag ser någorlunda lika varandra ut och man behöver därför inte basera sitt köp utifrån en viss fakturalösning.

Faktura är ett av de säkraste betalsätten när man köper en Rolex. Detta särskilt som man hanterar ganska stora summor för den här typen av klockor. Med faktura som betalsätt behöver man inte betala förrän man fått hem sin beställda Rolex. På detta sätt kan man alltså betala först när man försäkrat sig om att man mottagit klockan.

Delbetalning

Via de flesta fakturaföretagen är det även möjligt att upprätta en delbetalning för köpet. Man kan delbetala en Rolex på mellan 6-36 månader till en ränta som för närvarande ligger runt 20%.