Ringar på faktura

Ett bra betalsätt när man köper ringar över nätet är att betala på faktura. Då behöver man inte betala när man beställer ringarna utan man kan istället vänta i upp till två veckor med att betala. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan beställa ringar på faktura.

  • Albrekts Guld
  • Guldfynd
  • Hallbergs Guld

Att betala ringar på faktura är också ett mycket säkert alternativ för att betala sitt köp. Man slipper helt att lämna ut kortnummer och andra känsliga uppgifter. Det enda som man lämnar ut är sitt personnummer som sedan matchas mot ens folkbokföringsadress. Till folkbokföringsadressen får man sedan sina ringar utskickade inom någon dag eller två. Med faktura som betalning så hinner man alltså få hem sina ringar först innan det är dags att betala fakturan för köpet. Man hinner då packa upp ringarna man beställt, kolla att allt är med samt att ringarna motsvarar vad butiken beskrivit.

Faktura möjliggör också delbetalning

Genom att betala ringar på faktura går det även att delbetala köpet. Det går normalt att delbetala på upp till mellan 24-36 månader. Detta till en räntesats som för närvarande ligger på runt 20%.

För att kunna delbetala ringar krävs det att man uppfyller vissa grundläggande privatekonomiska krav.