resurs bankResurs Bank är en svensk nisch-bank som grundades 1977. Banken har växt sig stor och är idag en vanlig partner för butiker som vill erbjuda olika betallösningar på nätet såsom faktura och delbetalning.

Ett stort antal butiker på nätet erbjuder Resurs Bank Faktura. Det är ett betalsätt som gör att kunden istället för att betala direkt, via kort eller banköverföring, istället kan vänta med betalningen tills varorna levererats hem. Resurs Bank har i de flesta butiker en mycket generös betalningsfrist på upp till 60 dagar från köptillfället.

Vilka butiker erbjuder Resurs Bank Faktura?

Resurs Bank Faktura går att välja som betalsätt hos ett stort antal butiker på nätet. Bland de större finns exempelvis Netonnet, Mio Bauhaus med flera. Vill du hitta fler butiker med Resurs Bank Faktura kan du klicka dig vidare genom länken för att hitta en butik där du kan handla det du söker.

Kan man delbetala sin faktura från Resurs Bank?

Det går bra att delbetala fakturan för köpet via Resurs Bank. Hos de flesta samarbetspartners erbjuder Resurs Bank räntefri delbetalning av köp på upp till 12 månader. Kan man tänka sig att betala ränta på sin delbetalning är löptid ända upp till 72 månader möjlig. Utöver detta betalar man en uppläggningsavgift om 295 kronor, samt en administrativ avgift om 29 kronor i månaden.