PS4 mot postförskott

Att köpa ett PS4 mot postförskott är ett smidigt betalsätt som gör det möjligt att betala för spelkonsolen när man hämtar ut den hos sitt postombud. Man behöver alltså varken betala eller lämna ut några känsliga uppgifter när man gör beställningen. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan beställa ett PS4 mot postförskott.

 

Genom att välja postförskott som betalsätt när man beställer ett PS4 online så får man ta del av ett antal fördelar. Den kanske främsta är att man inte behöver lämna ut några kort- eller kontouppgifter till butiken som man handlar ifrån. Man tar då inga av de risker som de flesta normalt skulle förknippa med e-handel. Dessutom så försäkrar du dig om att ditt PS4 verkligen levereras enligt utlovat. Du betalar inte något alls förrän du hämtar ditt PS4 hos ditt postombud.

När ditt PS4 anlänt till ditt lokala postomud så kommer du att få en notifiering om detta, vanligtvis till din mail eller till din mobil om att det är dags att hämta ut din order. Du har då vanligtvis 14 dagar på dig för att hämta och betala ditt PS4. Det är viktigt att du hämtar ditt paket i tid eftersom du i annat fall riskerar att debiteras en avgift.