PS4 med Klarna

PS4 är en populär spelkonsol som är förkortningen av Playstation 4. Om man väljer att göra köpet över nätet så går det i flera webbshoppar att köpa sitt PS4 med Klarna. Det är ett betalsätt som gör att man kan vänta med betalningen av spelkonsolen tills man fått hem den men även att man kan välja att delbetala sitt PS4. Här nedan hittar du olika butiker på nätet där man kan köpa sitt PS4 med Klarna, men också med andra fakturaalternativ.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

När du köper ditt PS4 med Klarna så har du normalt cirka två veckor på dig att betala fakturan. Men i många fall kan man ta del av tillfälliga kampanjer som gör att man kan skjuta upp betalningen någon månad. Men vill man ha ytterligare hjälp med finansieringen så kan man genom Klarna också välja att delbetala sitt PS4. Då kan man dela upp betalningen av sitt PS4 över upp till två år. Men vill man ha en räntefri delbetalning av sitt PS4 bör man hålla sig till under ett år.

En av anledningarna till att det blivit så populärt att betala sitt PS4 med Klarna är den trygghet det ger för kunden. Man behöver varken krångla med vare sig bankdosa eller betalkort vid köpet och kan i lugn och ro sköta betalningen när man fått hem sitt PS4. Men man får också ökad trygghet om man skulle upptäcka något fel med spelkonsolen som levereras. Eftersom man ej ännu betalat blir det mycket enklare att skicka tillbaka det PS4 man fått hem till återförsäljaren om man skulle upptäcka fel.

Mer om PS4

PS4 som är en förkortning för Playstation 4 är en spelkonsol från Playstation som blivit mycket populär. Totalt har den sålt runt 70 miljoner konsoler världen över. Denna spelkonsol är den fjärde i Playstation-serien och konkurrerar bland annat mot Nintendo Wii U och Microsoft Xbox One.

Specifikationer

PS4 har ett lagringsutrymme på 500 GB eller 1 TB. Konsolen har en x86-64 AMD ”Jaguar”-processor med 8 kärnor. Konsolens minne är GDDR5 8GB. Ett Playstation 4 väger 2,1 kg och är 27 cm bred och 29 cm lång. Grafikpocessorn är en 1,84 TFLOPS.

Hur mycket kostar ett PS4?

PS4 har släppts i ett antal olika modeller, bland annat den vanliga, PS4 Pro och PS4 Slim. Om man ska köpa ett nytt PS4 så behöver man räkna med att lägga någonstans mellan 2000-3000 kronor. I vissa fall, om ett populärt spel medföljer köpet så kan det bli något dyrare.

PS4 kontroll

PS4-kontrollen är utformad som en klassisk Playstation-kontroll. På höger sida finns knappar med cirkel, kryss, trekant och kvadrat. I mitten finns två spakar och på vänster sida finns pilar i varje riktning.