Proshop är en välsorterad butik på nätet inom elektronik och tillbehör. Hos Proshop kan man bland annat handla elektronik, laptops, tablets, minneskort, TV-apparater, mobiler, kameror och processorer. Allt till förmånliga priser. Här går vi igenom lite närmare hur det går till när man handlar på faktura hos Proshop.

TIll Butik

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

Proshop erbjuder fakturabetalning för sina kunder i samarbete med fakturaföretaget Klarna. Genom Klarna är det möjligt att handla på faktura hos Proshop med 14 dagars betalningstid. Detta gör att man kan beställa sina elektronikvaror nu, och betala för dem vid ett senare tillfälle. Det är med andra ord ett säkert betalsätt som gör att man inte behöver betala för sina beställda varor osedda, och att man slipper att lämna ut både kort- och kontonummer över internet.

När det väl är dags att betala för köpet så är det möjligt att skjuta på betalningen av fakturan om man skulle behöva lite längre tid på sig att betala. Mot en avgift om 29 kronor kan man skjuta på betalningen i upp till 2 månader. Men via Klarna går det även att delbetala fakturan för köpet hos Proshop över valfri tid.

För att kunna handla på faktura hos Proshop behöver man uppfylla vissa krav. Bland annat behöver man vara över 18 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar. Vid köpet kommer Klarna att utföra en kreditprövning på dig. I och med denna prövar det att du har möjlighet att fullfölja betalningen enligt utlovat. Om du skulle bli nekad går det utmärkt att använda sig av något av de andra betalningsalternativen som Proshop erbjuder.

Betala i tid!

När du handlar på faktura hos Proshop så är det viktigt att du betalar fakturan för köpet i tid. Skulle du vara sen med din betalning så tillkommer det både påminnelseavgift och dröjsmålsränta på fakturan för köpet.