Powerbank med Klarna

En Powerbank kan verkligen vara räddaren i nöden när mobilbatteriet håller på och sjunger på sista refrängen, surfplattor, kameror och laptops är andra elektronikprodukter som en Powerbank verkligen underlättar när du inte har direkt och konstant tillgång till eluttag som när man är på resande fot, utomhus och liknande. Om du letar efter att köpa en Powerbank med Klarna kan du se i någon utav butikerna i tabellen nedan.


Klarna Faktura
Allt inom batterier.


TIll Butik


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Bästa Powerbank?

Beroende på hur du vill använda din Powerbank så kommer det spela stor roll i vad som är bäst Powerbank för dig som slutanvändare. I det fall du bara är ute efter att gå hemifrån och inte behöva oroa dig för att du måste sänka skärmstyrkan, dra av WIFI, Bluetooth, Mobildata och så vidare bara för att kunna komma till din destination så brukar en Powerbank på 20000 mAh vara definitivt tillräckligt för att du ska kunna ladda 2 mobila enheter flertalet gånger under ett dygn.

Utöver att din Powerbank behöver kunna ladda dina produkter (det som är själva huvudanledningen till att köpa en över huvud taget) så kan många användare vittna om fördelar med att ha en Powerbank med solceller, vattentäta Powerbanks eller helt enkelt bara en med fler än 1 USB uttag för att kunna köra flera laddningar samtidigt. Det som är ett smart sätt att kunna veta vilken som är den bästa Powerbanken är att du går in på en utav butikerna som säljer Powerbank med Klarna och väljer den som har flest positiva recensioner om du har lite svårt att bestämma dig.

Powerbank test

Hur testar man en Powerbank? Ett rejält Powerbank test brukar involvera användning under många laddningscykler och dessutom i olika miljöer med både värme, kyla och hårdare användning där man kanske medvetet tappar den i golvet för att testa hållbarheten vid exempelvis stöttåliga Powerbanks. Eftersom en Powerbank egentligen bara är ett extra batteri med medföljande möjlighet till batteriladdning av externa produkter så behöver du förstå hur ett batteri fungerar. Ett batteri har ett begränsat antal laddningar innan batteriets kvalitét märkvärt försämras, om du har hört talas om hur Apples iPhones försämras efter ett par år så kanske du redan är medveten om problemet… en Powerbank använder samma teknik som andra batterier, Litiumbatterier och därför så kan det vara bra att tänka ett steg längre innan du köper en Powerbank och väljer en lite större som inte behöver laddas om fler gånger, eftersom ju fler laddningscykler dessto mindre hållbarhet.