Postförskott kontant

För dig som önskar köpa mot postförskott och betala med kontanter har vi underlättat ditt sökande, i artikeln hittar du de nätbutiker som erbjuder postförskott som betalsätt och även accepterar kontantbetalning för dina varor.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Postförskott
Kosttillskott för skönhet och träning samt livsmedel.

TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Postförskott
Stort utbud inom kosttillskott och träning

TIll Butik

Postförskott
Dammsugarpåsar och städtillbehör.


TIll Butik

Hur kan jag betala med kontant om jag köper mot postförskott?

Det hela är mycket enkelt, när du har hittat en nätbutik som du vill köpa hos så klickar du i alla varor du är ute efter och går till kassan. När du kommer till kassan hos onlinebutiken så väljer du postförskott som betalsätt. När du har gjort allt detta så skickas dina varor till ditt närmaste postnordombud eller postombud beroende på vart i landet du bor.

Efter att varorna har skickats ut och kommit fram till ditt lokala postombud/postnord så får du hem en avi/sms avi. Därefter går du till ombudet och får dina varor i handen. Efter du mottagit varorna väljer du att betala genom kontantbetalning. Det är väldigt vanligt att köpa mot postförskott och betala kontant, även om kortbetalning har ökat stort på senare år.

Kan jag skjuta upp betalningen eller måste jag betala direkt?

Nej du kan inte delbetala när du väljer postförskott, vid postförskott betalar du 20-49 kr extra för betalsättet postförskott och varorna måste betalas direkt efter du hämtat ut dom hos posten genom att betala med kontanter hos posten eller betala med kort. Du som önskar betala med kontanter kan göra detta hos samtliga nätbutiker du köper hos, för butikerna spelar det ingen roll hur dom får betalt så länge du reglerar skulden är allting guld och gröna skogar för dom. När du köper mot postförskott med kontant slipper du extra kostnader som kan uppkomma när du betalar med kreditkort och dessutom slipper du att kreditkort och kortbolagen har en massa koll på vad du har köpt för någonting.