Pool på avbetalning

Det är skönt när man kan njuta va trädgården eller terassen och därför kan det vara en bra idé att köpa en pool på avbetalning så att du inte behöver betala hela inköpskostnaden utav poolen på en och samma gång. En pool var ju under många år höjden utav svensk lyx – tänk att få äga en egen pool!
Det går där emot att numera köpa pool på avbetalning hos flera leverantörer, vi har bland annat lisat den populäraste ByggMax i tabellen nedan.

Pool på avbetalning

En pool på avbetalning köper du på mellan 3-24 månader, det skiljer sig lite vart efter du väljer nätbutik och deras avbetalningsleverantör men de flesta använder sig av antingen Klarna eller Collector och då fungerar det liknande. Först väljer du noga ut den pool du vill köpa på avbetalning och glöm inte att köpa den med rätt mått som passar där du ska installera poolen. När du köper pool på avbetalning tillkommer en årsränta på mellan 9,9-19,9% beroende på fakturabolag där Collector kan erbjuda lägst årsränta på avbetalningen.

Pool för alla tillfällen

En pool eller swimmingpool som det egentligen heter är inte bara till för att svalka av sig på sommaren utan för oss som bor på lite nordligare breddgrader kan man ju även se till att ha lite värme i poolen så att man kan njuta utav den längre tid. Det kan dock vara en el-kostnadsfråga att värma upp poolen så där får du göra ett avvägande om du tycker det är värt att köpa en pool på avbetalning för att värma upp den på vår och höstkanten eller om det ska vara till för sommardagarna.

Det finns många olika modeller utav pooler där allt ifrån små till stora som man kan simma längder i finns att tillgå.