Playstation VR med Klarna

Om man ska beställa sina Playstation VR över nätet så kan man välja att betala för köpet med Klarna. Detta ger möjligheten att betala för köpet på faktura, men också möjligheten till att delbetala VR-glasögonen. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där man kan köpa sina Playstation VR med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Playstation VR

Playstation VR är ett par VR-glasögon som utvecklats av Playstation, för att spela deras spel i virtual reality. Playstation VR tar spelupplevelsen till nästa nivå där man spelar sitt spel i 360 graders synfält. Playstation VR har en 5,7 tums OLED-skärm med 120 bildrutor per sekund.

Betala ditt köp med Klarna

Klarna är ett av de mest populära betalsätten vid köp av Playstation VR online. Detta beror bland annat på att man via Klarna kan betala för sitt köp efter att man fått sina Playstation VR levererade hem. Detta gör att man inte behöver ligga ute med några pengar, samt att man inte heller behöver ta några risker i att betala pengar till en butik innan man fått några varor från dem.

När man beställer ett par Playstation VR med Klarna så har man enligt standard 14 dagar på sig att betala för sitt köp. Man har alltså mycket tid på sig när det kommer till att få hem, packa upp och kontrollera att allt i leveransen är med innan man betalar. När det är dags att betala kan man välja att betala hela fakturan på en gång, eller betala av den lite i taget via Klarnas delbetalning.

Delbetalning

Du kan delbetala dina Playstation VR med Klarna flexibelt över den tid du känner att du behöver. Via Klarna kan du betala så lite som 1/24 av den totala återstående skulden varje månad, något som ger dig mycket tid för att betala av köpet.

För att kunna delbetala med Klarna så behöver man vara 18 år fyllda samt vara fri från betalningsanmärkningar.