Peak Performance på avbetalning

Det svenska klädesmärket Peak Performance har massvis med olika kläder att köpa på avbetalning online. Du kan välja mellan allt ifrån den senaste vinterjackan som håller i minus till en tshirt för sommaren. Hos butikerna i artikeln kan du köpa kläder ifrån Peak Performance på avbetalning.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Hur går köpet till?

Att köpa på avbetalning är enkelt, du får välja ut det klädesplagget ifrån Peak Performance du letar efter och trycker sedan på köp och går till kundkorgen där du väljer delbetalning. Beroende på om nätbutiken har Klarna eller Collector är det 3-24 månader respektive 3-36 månaders avbetalning du kan välja. Det tillkommer ca 20% årsränta på köpet och när som helst kan du välja att slutbetala hela ditt köp och slutföra det i förtid. En smidig anledning till att välja avbetalning är att du slipper ligga ute med en större summa pengar nu direkt utan kan få en mindre månadskostnad utspridd över en längre tid och ifall du får mer pengar att röra dig med någon månad kan du som sagt slutbetala isåfall.

Peak Performance har sedan starten 1986 i Åre ett tydligt fokus på sportmode och finns idag i mer än 20 länder och räknas som ett utav norra Europas största klädmärken inom funktionellt sportmode. Klädmärket grundades av två svenskar med passion för skidåkning och du kan se en tydligt sportinriktning på kläderna även om det blivit mer inslag utav mer moderna kläder även för stadsmiljö på senare åren.

Peak Performance jackor
Det finns allt ifrån varma vinterjackor till tunna sommarvarianter i tunnare goretex i sortimentet. Peak Performance har en komplett kedja med allt ifrån ytterst nischade produkter som skidutrustning ner till solglasögon eller en keps. Du hittar det du letar efter i nätbutikerna vi hittat och listar i tabellen.