payson fakturaPayson faktura är ett betalsätt man kan välja att använda sig av hos ett flertal butiker på nätet. Att betala för sitt köp med Payson faktura ger möjligheten att både beställa sina varor och få dem skickade hem till sig innan man betalar för köpet.

Hur lång tid har man på sig att betala fakturan för Payson?

Enligt Paysons standar har man 14 dagar på sig att betala den faktura som bildas för köpet. I vissa fall har man längre tid på sig att betala fakturan. Isåfall anges detta när man gör sitt köp. Fakturan skickas sedan ut till den e-postadress som du anger vid köptillfället.

Vem kan betala med Payson Faktura?

För att kunna betala med Payson Faktura behöver man vara över 18 år gammal och folkbokförd i Sverige. Vid köpet tar Payson även ut en kreditprövning som det krävs att man blir godkänd i.

Vilka butiker erbjuder Payson Faktura som betalsätt?

Payson är en växande fakturalösning som erbjuds av ett stort antal butiker på nätet. Några av butikerna som använder sig av Payson faktura är bland andra Skocenter, Whoops Fashion, Knivbutik med flera. För att hitta fler butiker med Payson faktura kan du klicka dig tillbaka till startsidan där ett stort antal butiker listas.