Parfym på faktura med betalningsanmärkning

Att köpa parfym på faktura är mycket svårt om man har en betalningsanmärkning. En övervägande majoritet av alla fakturaföretag godkänner inte fakturaköp för kunder med betalningsanmärkning. Därför behöver man normalt välja ett alternativt sätt för att betala för sitt parfym-köp.

Det går för närvarande inte att köpa parfym på faktura med betalningsanmärkning. Det går däremot att finansiera köpet med lån


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Om du söker kredit eller avbetalning

Letar du efter ett sätt att skjuta fram betalningen eller att upprätta en avbetalning för ditt köpa av parfym så är ett av de bästa alternativen att låna pengar hos en bank eller lånegivare som ger lån trots betalningsanmärkning. En lista över lånegivare hittar du nedanför.

Men söker du snarare efter faktura som ett säkert betalsätt så finns det tyvärr inga vettiga alternativ för att först få hem sin parfym innan man betalar till butiken. Detta eftersom de allra flesta butiker endast erbjuder betalsätten banköverföring, kort eller faktura. För att få ett så säkert köp som möjligt kan man istället då fokusera på att välja en stor och välkänd butik, som exempelvis har fri frakt eller fria returer.

Om du lånar pengar istället för att köpa parfym på faktura med betalningsanmärkning så gäller normalt att du inte får ha något obetalt skuldsaldo hos Kronofogden, samt att din betalningsanmärkning är äldre än sex månader gammal.