Parajumper med Klarna

När du letar efter Parajumper med Klarna så finns det väldigt få alternativ att välja emellan, så pass få att du kanske inte har hittat någon själv? Vi har hur som haver hittat butiker som säljer Parajumper med Klarna och butiker som säljer Parajumper utan Klarna som du kan se i tabellen nedan.


Klarna Faktura, eller 3-24 mån delbetalning
Märkeskläder på nätet


TIll Butik

Collector Faktura, eller 3-36 mån delbetalning

Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.


TIll Butik
Handla i vilka butiker du vill med lån via Klicklån!

TILL KLICKLÅN

Köpa Parajumper med Klarna

När du ska köpa Parajumper med Klarna så kan du välja att göra det hos Johnells, där du får 14 dagars kostnadsfri faktura vilket innebär att ifrån det datumet din Parajumper har skickats ut har du två veckor på dig att betala fakturan. I det fall du behöver ännu längre tid än två veckor kan du köpa till lite mer tid för 29 kr extra eller välja att köpa Parajumper på avbetalning via Klarna då får du 3-24 månader på dig att betala. När du köper på delbetalning via Klarna är det dock värt att komma ihåg att det tillkommer 19,9% årsränta på ditt köp. Om det skulle visa sig att du kanske inte riktigt behöver hela avbetalningstiden på dig kan du slutbetala ditt Klarna Delbetalnings köp direkt när du så önskar.

Om du köpa Parajumper utan Klarna så finns modebutiken Miinto som erbjuder faktura via sig själva, och har lite andra kreditregler än Klarna traditionellt brukar ha. Har du exempelvis haft problem med att köpa via Klarna sedan tidigare så är det ett bra alternativ att välja en annan butik än Johnells.

Italienska klädmärket Parajumper har verkligen slagit ner som en bomb i modevärlden och erbjuder varma och funktionella kläder för alla smaker. Du kan även köpa lite tunnare Parajumper västar som du kan använda året runt men det är främst deras toppmodeller inom vinterjackor som slagit igenom stort i både Sverige och utomlands. Parajumper samarbetar med klädmärket APE och har genom sitt klara designspråk valt att sticka ut med en tydligare design gentemot konkurrenterna.