Odd Molly med Klarna

Det finns många butiker där du kan köpa Odd Molly med Klarna, men du som besökare kanske inte har koll på hela listan? Vi förenklar ditt shoppande genom att lista de populäraste butikerna med Klarna.

Butiker där du kan köpa Odd Molly med Klarna
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Hur köper jag Odd Molly med Klarna?

Odd Molly har en stor kollektion utav många olika kläder och plagg för dig att välja mellan, när du har valt ut alla godbitar du vill köpa så klickar du dig vidare till kassan i butiken och sedan tar du Klarna Faktura eller Klarna Delbetalning beroende på hur lång tid du vill ha på dig innan du ska betala för dina Odd Molly kläder.

Odd Molly med Klarna faktura fungerar som så att du får två veckors betalningstid ifrån dess att dina kläder har skickats ut innan du ska betala fakturan. När du köper Odd Molly med Klarna faktura så är det alltid kostnadsfritt att betala med faktura som betalningsmetod, det tillkommer alltså ingen speciell fakturaavgift för att du valt Klarna faktura. Det som är värt att tänka på är att dina 14 dagar räknas ifrån dess du fått varorna utskickade, vilket kan ställa till det om du beställer i början på månaden men lönen kommer först den 25:e. Om du lägger till 29 kr extra kan du få upp till 60 dagars fakturatid, se aktuell butik för exakta alternativ.

Om du köper Odd Molly via Klarna Delbetalning så kan du välja mellan att delbetala dina Odd Molly kläder på mellan 3-24 månaders delbetalning. När du köper Odd Molly på delbetalning via Klarna tillkommer ca 20% årsränta på köpet, och oavsett om du valt 3 eller 24 månaders delbetalning kan du avbryta delbetalningen när som helst och slutbetala ditt köp om du skulle känna för det.