NiceBeauty är en butik på nätet som säljer parfym, hårvård, smink, hudvård samt olika typer av skönhetselektronik. Med andra ord hittar du allt som du kan tänkas behöva inom skönhet. När man handlar hos NiceBeauty går det att välja bland flera olika betalsätt. Bland annat kan man välja att betala mot faktura. Nedanför på sidan kan du läsa lite mer om hur det går till att betala med faktura hos NiceBeauty.

Översikt

  • Fakturaföretag: Klarna
  • Betalningstid: 14 dagar

NiceBeauty erbjuder sina kunder att handlar på faktura i samarbete med faktureringsföretaget Klarna. Detta gör det möjligt att beställa sina skönhetsprodukter nu och betala för dem senare, efter att de levererats. Man behöver alltså inte betala något vid beställningstillfället och man kan därför dra nytta av flera fördelar relaterat till detta. Bland annat slipper man att ta riskerna med att lämna ut sitt kort- eller kontonummer över nätet och man behöver inte betala för varor i förväg som man kanske inte är nöjd med och av någon anledning vill returnera.

Kreditprövning och avgifter

När man handlar med Klarna faktura hos NiceBeauty så tillkommer normalt inga avgifter. Detta gäller såvida man betalar sin faktura för köpet i tid. Om man är sen med sin inbetalning så tillkommer både en påminnelseavgift och en dröjsmålsränta som tickar för varje dag man är sen.

Vid köper kommer Klarna att göra en kreditprövning på dig. I och med denna kontrollerar de att du har möjlighet att betala fakturan för köpet. Du får reda på direkt om du blir godkänd eller inte. Skulle du inte bli godkänd så kan du använda dig av någon av de andra betalsätten som erbjuds hos NiceBeauty.

Delbetalning

Via Klarna kan man även delbetala sitt fakturaköp hos NiceBeauty. Via Klarnas kontokredit så betalar man flexibelt av sitt köp över en valfri tid. Du kan även samla köp från andra butiker på samma delbetalning.