Nappar på faktura

Om man ska köpa nappar över nätet så går det att välja bland ett antal olika betalsätt. Ett av de mer populära är betalning via faktura. Då behöver man inte betala när man beställer sina nappar, utan man kan istället vänta tills man fått dem levererade hem. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan beställa nappar på faktura.


Klarna Faktura
Kläder och leksaker för barn.


TIll Butik

Olika butiker samarbetar med olika företag för att erbjuda sina kunder att köpa nappar på faktura. Vanliga alternativ för faktura är bland andra Klarna, Collector, Svea Ekonomi med flera. Dessa företag har i stort samma villkor och det spelar därför heller ingen större roll vilken av företagen man handlar via. Dock kan villkoren för eventuell delbetalning av köpet variera ganska mycket.

Enligt standard så sätts förfallodatumet på fakturan för ditt köp till 14 dagar från det att dina beställda nappar skickats ut. På så vis har du tid på dig att få hem, packa upp och kontrollera att de nappar du fått är i enlighet med vad du beställt, men också vad du förväntat dig. I annat fall finns möjligheten att skicka tillbaka paketet i retur till butiken som du handlat från.

När du köper nappar på faktura så kan du också välja att delbetala ditt köp över en valfri tidsperiod.