Möbler på faktura trots betalningsanmärkning

Att hitta en butik där man kan köpa möbler på faktura med betalningsanmärkning är svårt, näst intill omöjligt. De allra flest butiker och kreditföretag tar en kreditupplysning på sina kunder innan köpet går igenom, och godkänner inte betalningsanmärkning. Om man avser att använda fakturaköpet som ett sätt för att få kredit för sitt köp av möbler så kan ett bra alternativ vara att istället låna pengar. Nedanför har vi samlat en lista över olika kreditgivare som godkänner dig med betalningsanmärkning.

Det finns inga butiker som godkänner köp av möbler på faktura med betalningsanmärkning, dock kan du få beviljat lån trots betalningsanmärkning via partners nedan


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Genom att låna pengar så kan du, så fort du fått ditt lån utbetalt helt välja själv hur du ska spendera dem, i vilken butik och på vilka möbler. Lånet går det i de allra flesta fallen att få en mycket lång löptid på, många gånger på ända upp till mellan 10-12 år. Det gör att du har möjligheten att få en månadskostnad som också är väldigt låg för ditt möbelköp.

Eftersom det näst intill inte är möjligt att beställa möbler på faktura med betalningsanmärkning så finns det tyvärr inget alternativ till att använda faktura som ett säkert betalsätt, det vill säga att man betalar till butiken först när man fått hem sina varor. Man får så istället gå på butikens omdömen från tidigare kunder, samt välja en butik med bra köpvillkor.