Mobiltillbehör mot Postförskott

Med postförskott som betalsätt så behöver du inte betala när du beställer ditt mobiltillbehör. Istället kan du betala för mobiltillbehören när de kommit till ditt postombud och du hämtar ut dem. Nedanför hittar du en lista över butiker på nätet som skickar mobiltillbehör mot postförskott.

Mobiltillbehör på nätet

I butiker på nätet som säljer mobiltillbehör mot postförskott hittar man det mesta på området. Oavsett om du letar efter mobilskal, fodral, skärmskydd eller andra typer av tillbehör så bör du utan problem hitta vad du söker. Konkurrensen mellan olika butiker på nätet är hård vilket lett till pressade och låga priser för dig som kund.

Så hur fungerar det att köpa mobiltillbehör mot postförskott?

Istället för att du betalar för dina mobiltillbehör som du beställer direkt så väljer du i butikens kassa istället att du vill betala mot postförskott. När din order är bekräftad så kommer du inom någon dag eller två att få dina mobiltillbehör utskickade. Normalt hamnar de hos ditt närmaste postombud, dit du också går för att hämta ut och betala för tillbehören. När du fått en avisering om att dina mobiltillbehör anlänt till postombudet så är det bara att ta sig dit och hämta ut dem. När du betalar för mobiltillbehören så kan du välja både betalning med kort eller kontant.

Att köpa mobiltillbehör mot postförskott innebär hos de flesta butiker en mindre avgift. Denna avgift ligger i vanliga fall på runt 50 eller 100 kronor och motsvarar postens och postombudets avgifter för hanteringen.

Lös ut ditt postförskott i tid

När du har ett postförskott som väntar på att lösas ut är det viktigt att du löser ut detta i tid. Har du inte löst ut dina mobiltillbehör inom 14 dagar så kommer postombudet att returnera varorna till butiken som du handlat ifrån. Du debiteras då en avgift som i vissa fall är ganska hög, det kan vara flera hundralappar.