Mobilskal mot postförskott

När man köper mobilskal över nätet så är det i många fall möjligt att välja postförskott som betalning. Detta ger möjligheten att betala för mobilskalen mot uthämtning hos det lokala postombudet. Nedan har vi samlat en lista över butiker på nätet där man kan köpa mobilskal mot postförskott.

Postförskott är ett betalsätt som funnits och varit populärt ganska länge. Man kan använda det av olika anledningar eftersom det också har ett antal fördelar för kunden. Främst är det ett säkert betalsätt eftersom man inte behöver betala för varor som man inte fått. Det råder inga tveksamheter kring huruvida varorna skickats ut av butiken samt mottagits av dig själv. Du betalar när du tar emot varorna helt enkelt.

När du beställt dina mobilskal mot postförskott så skickar butiken ut dem inom någon dag eller två. När mobilskalen väl anlänt till postombudet så har du normalt 14 dagar på dig att betala och hämta ut mobilskalen. Det är viktigt att du hämtar ut dem inom den utsatta tiden eftersom de i annat fall skickas tillbaka till butiken, vilket även innebär att du debiteras en avgift för ej uthämtade varor.

Avgiften för att köpa mobilskal mot postförskott ligger hos de flesta butiker på mellan 50-100 kronor.