Mobil på faktura med betalningsanmärkning

Att köpa en mobil på faktura om man har betalningsanmärkning är mycket svårt då majoriteten av fakturaföretagen som de flesta webbshoppar använder sig av inte godkänner detta. Därför behöver man normalt välja ett annat betalsätt än faktura om man har en betalningsanmärkning.

Om du vill betala senare eller delbetala

Väljer du faktura som betalsätt för att kunna betala senare eller för att kunna delbetala ditt köp så är ett bra alternativ att istället låna pengar från en bank eller lånegivare som godkänner dig med betalningsanmärkning. Det finns ett flertal av dessa som du bland annat hittar i listan här nedanför.


Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Att ta ett lån är ett smidigt alternativ för dig som vill köpa en mobil på faktura med betalningsanmärkning. Det gör också att man kan betala av köpet över en relativt lång tidsperiod. De flesta lånegivare erbjuder en löptid på upp till många år.

Men många väljer ju faktura som betalsätt för att köpa mobil eftersom det gör att man kan få hem mobilen som man beställer först, innan man betalar för den. Detta är då lite som en försäkring för en själv som kund, att man inte behöver betala för sina varor osedda. Något bra alternativ för att uppnå detta finns tyvärr inte för dig med betalningsanmärkning. Alternativet är då att välja en välrenommerad butik, som är känd för att ha bra villkor och värna om sina kunder.