Miinto är en populär butik på nätet där man bland annat kan köpa herrkläder, damkläder och barnkläder till förmånliga priser. I Miintos webbshop går det att välja bland ett flertal olika betalsätt, där ett av de mer populära alternativen är att betala mot faktura. Nedanför kan du läsa lite närmare kring hur det går till att handla på faktura hos Miinto.

Miinto erbjuder fakturabetalning i samarbete med faktura- och kreditföretaget Collector. Detta gör att kunder i Miintos webbshop kan handla mot faktura med 30 dagars förfallotid. Som kund hos Miinto kan man alltså beställa sina kläder nu och betala för dessa efter att man fått hem dem.

Man har i och med detta också god tid på sig att packa upp prova och kontrollera kläderna innan man betalar för dem. När fakturans förfallodatum sedan börjar närma sig så betalar man fakturan snabbt och enkelt via sin internetbank.

Vid köp på faktura hos Miinto kommer Collector att göra en kreditprövning på dig för att kontrollera att du har tillräcklig betalningsförmåga att slutföra köpet. Detta kan i vissa fall innebära att kreditupplysning tas.

Möjlighet att delbetala

Vid köp mot faktura hos Miinto så kan man även delbetala sitt köp över en valfri tidsperiod. Tack vare samarbetet med Collector går det att delbetala köp hos Miinto över upp till 12 månader. Räntan vid delbetalning hos Miinto ligger för närvarande på 22%. På din faktura från Miinto står lägsta möjliga beloppet att delbetala angivet.

Avgifter vid sen betalning

När man handlar på faktura hos Miinto är det viktigt att man betalar fakturan för köpet i tid. Om man är sen med sin betalning så tillkommer både en påminnelseavgift samt dröjsmålsränta på skulden.

Sortiment hos Miinto

Hos Miinto hittar man ett stort utbud av kläder av olika typer. Miinto säljer kläder från ett antal olika kända varumärken. Några av dessa varumärken hittar du i listan nedanför.

  • Filippa K
  • Hollies
  • J Lindeberg
  • Tiger of Sweden
  • Odd Molly