Media Markt är en mycket stor och populär tysk elektronikkedja som både finns online och som fysiska butiker. Media Markt är bland annat kända för sina låga priser på hemelektronik. När man handlar hos Media Markt så går det att välja bland flera betalsätt. Bland annat erbjuder Media Markt faktura som betalsätt i samarbete med Klarna.

Vilka är villkoren när man handlar på faktura hos Media Markt?

Fakturaköp hos Media Markt, som sker i samarbete med Klarna gör att man kan betala för sitt köp efter att man fått hem sina beställda varor. Enligt Klarnas standard så har man 14 dagar på sig att betala fakturan för köpet, från det att man lagt sin beställning hos Media Markt. Detta är även den tid man enligt lag har för ångerrätt. Detta gör att du har mycket god tid på dig att kontrollera de varor du fått hem, att de motsvarar vad du förväntat dig, är kompletta osv. Att köpa på faktura hos Media Markt ger även möjligheten till att delbetala ditt köp.

Alternativ till Media Markt

Om du inte hittar vad du söker hos Media Markt, eller av någon anledning inte skulle bli godkänd för fakturaköp hos dem så finns det flera alternativ, med andra fakturaföretag än Klarna. Nedanför hittar du ett flertal alternativ till Media Markt.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.