Mat.se erbjuder leverans av matvaror hem till dörren. Mat.se har gjort sig kända för sina förmånliga priser och stora sortiment av matvaror. Hos mat.se kan du både handla egna hopplockade varor, färdiga matkassar och du får dessutom tillgång till mängder av olika recept för att hämta inspiration. När du handlar hos mat.se kan du betala för ditt köp via faktura.

Översikt

  • Fakturaföretag: Collector
  • Betalningstid: 14 dagar
  • Fakturaavgift: 29 kronor

Hos mat.se kan du handla på faktura i samarbete med fakturaföretaget Collector. Collector gör ditt fakturaköp hos mat.se snabbt och effektivt. För dig som kund gör det att du inte behöver betala för dina matvaror vid köptillfället. Istället kan du vänta med betalningen i upp till 14 dagar. På detta sätt hinner du alltså få hem dina beställda varor först, innan du betalar för dem. Fakturaavgiften vid fakturabetalning hos mat.se är 29 kronor. Fakturan skickas ut till dig via e-post.

Om du skulle upptäcka att du behöver längre tid på dig att betala fakturan för köpet hos mat.se så går det att göra om fakturaköpet till delbetalning hos Collector. På detta sätt kan man delbetala fakturaköp på upp till 36 månader.

Krav för fakturabetalning

För att handla på faktura hos mat.se krävs det att du är över 18 år gammal. I vissa fall gör Collector en kreditprövning på dig när du handlar hos mat.se. För att kunna handla på faktura så krävs det att du passerar denna prövning.