Mat på avbetalning

Att köpa mat på avbetalning är mycket enklare eftersom det finns flera sidor som säljer matkassar på nätet, i takt med att allt fler har börjat erbjuda mat på faktura har även mat på avbetalning blivit möjligt. Vi listar butikerna där du kan köpa mat på avbetalning.


Delikatesser och ost.

TIll Butik

Klarna Faktura
Choklad och godis

TIll Butik


Klarna Faktura
Amerikanskt godis

TIll Butik

Klarna Faktura
Kosttillskott för skönhet och träning samt livsmedel.


TIll Butik

Hur delbetalar jag mat?

Via Mat.se köper du mat på delbetalning via finansbolaget Collector. Hos Collector kan du delbetala din mat upp till 36 månader om du så önskar, du kan när som helst slutbetala för ditt köp och det tillkommer 19,2% årsränta på beloppet. Vid köp på avbetalning sker som vid köp på faktura en sedvanlig kreditprövning på dig. Ifrån dess att du har mottagit maten har du 14 dagar på dig att betala fakturan, tänk på att betala fakturan i tid för att slippa onödiga påminnelseavgifter. Hos Mat.se så är din mat avgiftsfri att få hemlevererad vid beställningar under 700kr, beställningar överstigande 700kr tillkommer framkörningsavgift på 29kr.

Mat på avbetalning – enkelt och smidigt

Fördelen med att köpa mat med hemleverans är många, så att köpa matkasse på avbetalning är enklare än man kan tro. Du får i lugn och ro välja ut dina matvaror utan att slippa kånka och böka i butiken. Tiden vi har är knapp och vi blir allt mer upptagna med andra sysslor så därför är det enkelt och bekvämt att beställa matkasse hem till dörren, och att dessutom slippa betala allting direkt kan vara väldigt smidigt för många kunder. Beställer du innan 23:59 sker leverans av matkassen dagen efter.

Matkasse på nätet/h2>
Det har spridit sig bland befolkningen, att kunna köpa matkassar på nätet med hemleverans är inte längre något som bara stressade småbarnsföräldrar kan vara intresserade utav. Många utav matvarorna är väldigt lika ifrån butik till butik, att därför behöva bege sig fysiskt till en matbutik för att köpa dom kan verka lite onödigt. Nu när du dessutom kan välja att delbetala din mat så blir det verkligen många fördelar med att köpa mat på nätet.