Mammakläder mot postförskott

Postförskott som betalsätt gör att du kan beställa dina mammakläder nu och betala för dessa när du hämtar ut dem hos ditt postombud, kontant eller med kort. Postförskott erbjuds inte av alla butiker. Därför har vi nedanför samlat en lista över butiker på nätet som säljer mammakläder mot postförskott.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Stort utbud av mammakläder mot postförskott

Det går att köpa väldigt många olika typer av mammakläder och betala för köpet mot postförskott. Söker du bekväma mammaklänningar, mammatoppar, mammaleggings eller mammajeans? Butikerna i listan ovanför har garanterat det du söker. Dessutom i bekväma material såsom bomull och linne med flera. Många blivande mammor väljer även att göra det bekvämt för sig genom att köpa en mammajacka eller skor som man lätt tar på och av.

Hur fungerar betalningen?

När du lagt ihop dina mammakläder som du vill köpa i butikens varukorg så går du vidare till kassan. Väl där bläddrar du fram betalning mot postförskott i menyn. När butiken mottagit din order så får du inom någon dag eller två din beställning av mammakläder utskickad till din folkbokföringsadress, närmare bestämt ditt närmaste postombud. Du aviseras sedan om att mammakläderna anlänt dit och hur många dagar du har på dig att hämta ut dem. I de flesta fall har man 14 dagar på sig att lösa ut ett postförskott. Du tar dig då ner till postombudet och betalar för mammakläderna mot uthämtning. Du kan både välja att betala för kläderna med kort eller kontant.

Lös ut postförskottet i tid

Det kan vara ganska lätt att glömma bort att man har ett postförskott som väntar på att lösas ut. Dock bör man komma ihåg att detta är mycket viktigt. Ett outlöst postförskott returneras till butiken du beställt ifrån och sker detta så kommer du att debiteras en avgift som kan ligga på flera hundralappar.