LG G6 med Klarna

Om du ska köpa en LG G6 online så är Klarna ett av de absolut smidigaste betalsätten att välja. Det gör att du kan beställa din LG G6 nu, och betala för den när du fått hem den. Dessutom går det via Klarna att delbetala köpet. Nedanför hittar du en lista över webbutiker där man kan köpa en LG G6 med Klarna.


Klarna Faktura
Internationellt elektronikvaruhus online med låga priser.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

LG G6

LG G6 är en prisvärd smartphone med en rad spännande funktioner. Mobilen har ett RAM-minne på 4 GB och ett lagringsminne på 32 GB vilket räcker gott och väl för de flesta normalt mobilanvändare. Huvudkamerorna på mobilen är på 13 megapixlar vilket ger fina och skarpa bilder.

Betala via Klarna

Klarna är ett populärt alternativ för betalning vid köp av en LG G6 över nätet. Många gillar det faktum att man inte behöver betala för sitt köp när man beställer mobilen utan istället kan vänta tills dess att man fått hem den. Förutom tryggheten i att slippa betala för mobilen osedd så ger det också en extra chans att ångra sig. Om man, när man fått hem mobilen skulle upptäcka något fel eller om man av någon anledning inte skulle vara nöjd så finns möjligheten till att returnera mobilen tillbaka till butiken.

Delbetalning ett bra alternativ till abonnemang

Istället för att binda upp sig på ett långt och dyrt abonnemang väljer många att istället delbetala sin LG G6 med Klarna. Detta ger möjligheten att betala av mobilen i sin egen takt, och på detta sätt betala in så lite som 50 kronor i månaden. Klarna har som krav att man betalar in minst 1/24 av den totala återstående skulden varje månad.

För att bli godkänd för delbetalning via Klarna krävs det att man uppfyller vissa privatekonomiska krav. Bland annat krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar samt att man är över 18 år gammal.