Lexington på faktura

Om du vill köpa Lexington på faktura så kan det faktiskt vara lite svårare än man tror att hitta en rätt butik som erbjuder dom produkterna du vill ha. Vi har hittat en mängd butiker som säljer kläder på faktura ifrån Lexington och du kan se dom i tabellen.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Hur köper jag Lexington på faktura?

Det är enkelt att köpa Lexington på faktura, du väljer en utav butikerna i tabellen och klickar in dina varor du vill köpa och går till kassakorgen på nätbutiken. Väl där så anger du att du önskar betala med faktura och beroende på vilket faktureringsbolag som nätbutiken använder så får du olika lång tid på dig att betala för ditt köp. För Klarna så är det 14 dagar ifrån dina kläder är skickade, medans det med Collector är 30 dagar. Du kan även välja att för en kostnad om 20-50kr få förlängd betaltid upp till två månader om du behöver längre tid än så att betala.

Fördelarna med att köpa Lexington på faktura är att du får dina varor först innan det är dags att betala, det betyder också att du slipper uppge dina kortuppgifter till nätbutiken när du beställer produkterna, vilket många kan tycka är något man vill undvika. Du får dessutom i lugn och ro tid att prova kläderna innan det är dags att betala vilket även det får anses vara en stor fördel när du köper Lexington på nätet.

Det svenska klädmärket Lexington har genom åren utökat sitt sortiment ifrån att tidigare handla om snygga sängkläder i New England stil till att erbjuda hela kollektioner utav kläder för varje stil.