Levis på faktura

Det finns många populära nätbutiker där du kan köpa Levi’s på faktura, vi hjälper dig med valen genom att visa topplistan bland butikerna i artikeln nedan.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Köpa Levi’s på faktura

Klädmärket Levi’s eller Levis som det även kan skrivas ut har ett stort sortiment av kläder som dom tillverkar och säljer online, men det är främst Levis Jeans som du känner igen märket ifrån. När du vill köpa Levis på faktura på nätet så finns det många alternativ, välj ut en av butikerna i topplistan och sedan plocka i lugn och ro ut dina plagg du vill köpa. När du är klar klickar du dig vidare till kassasystemet och sedan Faktura som köpmetod. När du köper Levis på faktura så brukar många butiker antingen erbjuda fakturaköp med Collector, Klarna eller erbjuda faktura via sitt egna bolag.

När du köper Levis på faktura med Klarna får du 14 dagars kostnadsfri betalningstid på dig innan det är dags att slutbetala köpet. Köper du dina Levis produkter den 1:e i en månad och varorna skickas ut samma dag ska därför fakturan vara betald senaste den 14:e samma månad. Vill du ha ytterligare betalningstid än 14 kostnadsfria dagar så kan du hos utvalda butiker köpa till 60 dagar extra för 29kr eller till och med ändra till en avbetalning där du kan få 3-24 månaders avbetalningstid. Valmöjligheterna är många så välj det som passar dig bäst. När du köper på avbetalning med Klarna tillkommer 20% ränta på ditt köpebelopp.

När du köper med Levis på faktura via Collector så är det precis som vid Klarna en kostnadsfri faktura, men via Collector kan du få så lång som 60 dagar direkt hos vissa butiker även om 14 till 30 dagar är standard rent generellt vid Collector faktura.
I från början så var Levi’s kända för sina slitstarka Jeans, nu kan du dock hitta jeans med förslitningar som blivit modernt och som ser lite använda ut, för hela utbudet klicka vidare på någon av butikerna i listan.