L’EASY är ett företag som säljer olika typer av produkter på avbetalning över nätet. Hos L’EASY kan man bland annat köpa datorer, spelkonsoler, mobiltelefoner, tvättmaskiner, torktumlare, TV-apparater och ljudsystem på avbetalning. Hos L’EASY bestämmer man själv över hur lång tid man ska betala av sitt köp.

Översikt

  • 24-72 månaders avbetalning.
  • Individuell ränta på 9,84%-21,60%
  • Slutbetala när du vill utan avgifter

Bestäm din lånetid själv

L’EASY är ett flexibelt alternativ för att köpa saker på avbetalning över nätet. Vid köpet väljer man själv återbetalningstiden och det går att välja på allt mellan 24-72 månader. Du kan dessutom välja att slutbetala ditt köp när som helst, även om det är lång tid kvar på din avbetalning.

Ränta och avgifter vid avbetalning hos L’EASY

När man köper på avbetalning via L’EASY så betalar man för närvarande en ränta på mellan 9,84%-21,60%. Räntan sätts individuellt efter det att kreditprövning gjorts- Utöver den fasta räntan så tillkommer även en uppläggningsavgift om 495 kronor. Vidare tar L’EASY ut en administrativ avgift varje månad om 19 kronor vid autogiro.

Leverans och installation

L’EASY tillämpar en snabb leverans och installation av de varor du beställer hos dem. I det fall du beställer större varor, såsom en tvättmaskin eller en diskmaskin så kan du både få den uppburen och installerad.