Laga tänder på avbetalning

Om man behöver laga sina tänder kan det underlätta ganska mycket att ta denna kostnad på avbetalning. Detta är vanligt hos de tandläkare som samarbetar med externa kreditföretag såsom Klarna, Wasa Kredit med flera. Genom bokningstjänsten nedanför kan du boka tid för att laga tänder på avbetalning.


Klarna Faktura
Boka tid för behandlingar och tjänster online!

Att laga tänder på avbetalning via något av de större kreditföretagen, till exempel Klarna innebär att man kan betala av tandläkarbesöket över valfri tid. Maximalt brukar man kunna betala av sin lagning över 24 månader. Något som för de flesta underlättar relativt mycket. I de flesta fall går det även att betala av detta flexibelt på ett kreditkonto. Det innebär att skulden hamnar på ett kreditkonto som löper med ränta, där man är mycket flexibel med hur ofta och hur stora inbetalningar som man ska göra.

Vad kostar det med denna typ av avbetalning?

Att betala av sin tandlagning över valfri tid brukar normalt innebära någon form av ränta på avbetalningen. Detta kan variera mellan olika kreditföretag men ligger ofta på mellan 10-20%. I vissa fall erbjuds även räntefri avbetalning. I detta fall betalar man dock en uppläggningsavgift samt en månatlig administrativ avgift.

När du genomför bokningen tar kreditföretaget ut en kreditupplysning på dig där de bland annat kontrollerar att du har tillfällig betalningsförmåga för att betala för avbetalningen du avser att upprätta.