Kontorsmaterial på faktura

Om man köper kontorsmaterial över nätet så går det bland annat att välja faktura som betalsätt för köpet. Med faktura behöver man inte betala när man beställer, utan man kan då istället vänta i upp till 14-30 dagar med att betala fakturan för köpet. Nedanför har vi samlat en lista över butiker på nätet där man kan köpa kontorsmaterial på faktura.


Klarna Faktura
Bläckpatroner och kontorsmaterial

TIll Butik

Fakturabetalning erbjuds av de flesta butiker i samarbete med ett externt kreditföretag. Vanliga samarbetspartners för butiker som säljer kontorsmaterial är till exempel Klarna, Collector, Qliro eller liknande företag. Dessa kreditföretag har villkor som i mångt och mycket påminner om varandra men som kan skilja sig åt på vissa punkter, såsom eventuell kreditränta, betalningstid och liknande.

När du beställer ditt kontorsmaterial på faktura så behöver du alltså inte betala något alls vid tillfället då du beställer. Istället skapas en faktura för ditt köp som du i de flesta fall får utskickad till din mail. Därefter kan du bara invänta leveransen av dina varor. Du har hos de flesta fakturaföretag minst 14 dagar på dig att betala fakturan för köpet. Detta ger dig gott om tid för att ta emot, kontrollera och se om du fått vad du förväntat dig. Är du nöjd betalar du fakturan för köpet via din internetbank, skulle något vara fel så är det möjligt att returnera varorna till butiken du handlat ifrån.

Delbetalning av köpet

Att köpa kontorsmaterial på faktura öppnar även upp för andra betalningsmöjligheter. Du kan via fakturabetalning välja att delbetala ditt beställda kontorsmaterial över en valfri tidsperiod. Ofta går det att välja delbetalning på ända upp till 24 månader eller längre. Detta ger en ganska låg månadskostnad oavsett vad du köper. Räntan när man delbetalar sitt fakturaköp är i de flesta fall runt 20%, detta gäller såväl fast som flexibel delbetalning.