Klarnas nya app ger dig full översikt över dina köp

Klarna har precis lanserat sin nya app som ger kunderna en perfekt översikt över de köp som de gjort med Klarna. I korthet kan man beskriva appens funktioner enligt följande.

  • Möjlighet till att söka och filtrera bland de inköp och transaktioner som gjorts med Klarna (med bilder)
  • Möjlighet till att chatta med Klarnas kundtjänst och på detta sätt rapportera problem eller liknande.
  • Olika betalsätt hos Klarna samlade.
  • En sektion i appen som visar vad som finns att göra, till exempel de betalningar som snart förfaller. I denna kommer du även att få pushnotiser när det börjar bli dags att betala dina fakturor från Klarna.

Allt som har med butiken att göra på ett och samma ställe

Ett av Klarnas mål med denna app är att samla allt som har att göra med köpet på ett och samma ställe. Detta gäller till exempel kundtjänst, betalning, leveranser, returer med mera.

Marknader

Appen finns just nu på de nordiska marknaderna och på utvalda marknader i övriga Europa. Men vidare lanseringar i bland annat USA och Storbritannien är prognostiserade till efter sommaren.

Personliga erbjudanden

Utifrån vad du tidigare har handlat kan butikerna som du handlat ifrån även ge dig personliga erbjudanden på andra varor som du kanske gillar. Denna funktion har en instagram-inspirerad layout.

Förbättrade villkor för delbetalningar

Klarna som tidigare fått kritik för sina dåliga delbetalningsvillkor har i och med app-släppet lovat förändring. I och med den nylanserade appen så ska man även förbättra villkoren för sina delbetalningar.

Kommande lansering

Inom kort planerar Klarna även att lansera ett eget kreditkort som man sedan kan koppla till appen. Klarnas egna kreditkort har under en tid testats av företagets egna anställda, men är alltså snart redo att lanseras för allmänheten. Med Klarnas dominerande ställning på marknaden för e-handel kan detta komma att röra om rejält.