Klänningar på faktura

I de flesta webbutiker får du klänningar till ett väldigt lågt pris. I många webbutiker är det även möjligt att handla klänningar på faktura. Det innebär att du kan beställa hem klänningarna nu och betala först senare, när du fått hem varorna. På så vis kan du försäkra dig om att du inte betalar för en felaktig beställning samt att klänningen passar som den ska. Nedan finner du flera webbutiker där man som kund erbjuds möjligheten att köpa klänningar på faktura.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Men att handla klänningar på faktura har ytterligare fördelar. Exempelvis kan man välja att delbetala köpet av klänningarna om man inte skulle ha råd att betala hela beloppet på en gång. Man kan oftast dela upp betalningen på upp till två år.

Många föredrar även att köpa klänningar på faktura eftersom man inte behöver använda sitt betalkort vid själva köpet. Detta begränsar riskerna med köpet något då man inte behöver lämna ut några känsliga uppgifter.

Beroende av vilken butik man handlar från är det olika företag som sköter faktureringen. Men för klänningar på faktura är det ofta Klarna eller Svea Webpay som står för faktureringen.