När man köper kläder över nätet så går det mycket enkelt att betala sina kläder på avbetalning. Detta gör man enklast genom att handla från en butik som har något faktura- eller kreditföretag integrerat. Nedanför hittar du online-butiker där man kan köpa kläder på avbetalning.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Man kan i de flesta fall välja mellan två alternativ när man ska köpa kläder på avbetalning. Dessa alternativ är avbetalning genom en fast avbetalningsplan, alternativt att betala av klädes-köpet på ett kreditkonto.

Väljer du avbetalningsplan för att betala av dina kläder så bestämmer du i förväg över hur många månader du ska betala av ditt köp. I och med detta så bestämmer du även vilken månadskostnad du ska ha. En avbetalningsplan för kläder kan man upprätta med allt ifrån räntefritt och upp till mellan 10-20 % ränta, beroende av kreditföretaget man handlar via, samt deras villkor.

Det andra alternativet som är vanligt när man kan dela upp betalningen av sitt köp av kläder är att betala det på ett kreditkonto. Det är möjligt att öppna hos flertalet kreditföretag. På detta sätt kan man betala kläderna i sin egen takt, med det belopp som man kan eller känner för varje månad. Ofta finns ett minimum som man är skyldig att betala in, exempelvis 50 kronor. I övrigt är man fullt flexibel.

Populära kläder att köpa online

Jeans är sedan snart 200 år tillbaka i tiden ett tidslöst plagg som passar dig oavsett situation. Det är väldigt populärt med stretchmaterial i jeans vilket innebär en skönare passform för både kvinnor och män. Tänk på att en del typer av jeans kan krympa när du tvättar dom på hög värme så se till att läsa tvättrådet innan du kastar in dom i tvätten.

Klänning är en extrem toppsäljare för samtliga nätbutiker, oavsett om du är ute efter din lila svarta, en klassisk vit eller persikofärgad. En klänning med öppen rygg eller spets på armarna – ja listan kan göras lång hur stort du kan variera dina klänningar.

Beställa kläder på faktura utan Klarna

Klarna är en utav de absolut största leverantörerna av betallösningar för nätbutiker i Europa, så för dig som vill beställa kläder på faktura utan Klarna får välja bort en del stora butiker men det finns val klar. De populäraste klädbutikerna på nätet som inte har Klarna som betalsätt är Bubbleroom, Boozt och Cellbes.

Bubbleroom har sedan snart 15 år tillbaka fokuserat på att sälja tjejkläder online och erbjuda besökarna ett stort utbud av tusentals olika varor och produkter. Tröjor, toppar, jeans, klänningar you name it – Bubbleroom har det. Dom erbjuder fri frakt vid köp över 999 kr och du får upp till 50 dagars räntefri faktura som Bubbleroom själva administrerar dvs du slipper Klarna. Man kan även bli premiummedlem och få 5 % rabatt på alla varor vilket är smart ifall vill göra lite fler beställningar och köp något år.

Boozt.com säljer kläder för alla typer, former och tillfällen. Hos Boozt finns även sedan en tid tillbaka deras beauty avdelning där dom säljer parfym, smink och hudvård för både män och kvinnor. Boozt fokuserar på 600 varumärken och håller sig till stilrena och snygga produkter som håller hög kvalitet och klass.

Kläder för alla tillfällen året runt

Sommarkläder
Sommaren är kort i Sverige, (har du tur kan du få åka utomlands och få uppleva den lite längre.) T-shirts, tunikor, badkläder och shorts ja det finns alltid ett plagg som passar för varje situation. På sommaren är det många som gillar att experimentera med mycket färger och olika typer utav material i plaggen som släpper igenom luft.

Höstkläder
När hösten börjar närma sig är det dags att kanske fräscha upp garderoben med lite nya plagg som tål mindre grader, även om man självklart får klä sig hur man vill året runt. En snygg höstjacka eller en scarf passar perfekt när vinden börjar blåsa lite kallare. Om du är ute i god tid kan du även på hösten redan hitta ett par snygga vinterkängor som du kan börja använda redan på hösten. Att sitta inomhus med ett par fina och mysiga tofflor och en stickad tröja gör sig perfekt när temperaturen kryper nedåt. Höstkläder är även en typ av produkt som många klädmärken gillar att marknadsföra eftersom det förbereder många inför vintern.

Vinterkläder
Vintern innebär att man ibland måste välja mellan att vara varm eller se snygg ut, men du kan faktiskt få båda delarna. Om du först tänker ut till vilken situation du vill använda plagget går det att hitta både stilrena och varma och eller vind och fukttäta vinterkläder. De senaste åren har flera olika klädesmärken börjat satsa på exempelvis fodrade jackor som inte bara heter Canada Goose som är en rejäl pjäs att gå runt i. Matcha med en snygg halsduk, mössa & vantar eller handskar till så räcker det ofta länge beroende på i hur kallt väder du vill vara ute i.

Vårkläder
Våren är en härlig tid som innebär pånyttfödelse för många utav oss – äntligen kan man vara utomhus igen!
När snön smält och regnet inte är framme så kan du faktiskt i vissa soliga platser ha sommarkläder på redan på våren.
När det gäller vårkläder så gäller det som vanligt att tänka ut vad du ska ha plagget till, om du till vårkläderna tänker ut ett plagg som du kan ha även på sommaren så har du hittat dubbla användningsområden vilket är smart.