Att köpa kläder mot postförskott är ett utmärkt betalsätt för dig som vill försäkra dig om att få dina beställda kläder levererade innan du betalar för dem. Nedanför har vi samlat flertalet butiker på nätet där man kan beställa kläder nu som man betalar för senare, antingen genom postförskott eller faktura.


Postförskott
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Genom att beställa kläder mot postförskott så är det ingen stress eller krångel med betalningen. Man kan istället i lugn och ro invänta leveransen av kläderna, och sedan betala för dem när de anlänt till postombudet som man angett när man beställde dem.

Vad kostar det att beställa kläder mot postförskott?

Avgiften för att betala för kläderna mot postförskott kan variera ganska mycket mellan olika butiker. Vissa tar 50 kronor medan andra tar noll kronor. Detta är givetvis bra att kontrollera innan man väljer postförskott för sin beställning. Betalar man en avgift för att betala mot postförskott så kan det ju vara en god idé att endast välja detta alternativ om man gör en lite större beställning.

Om man vill slippa avgiften för postförskott när man köper kläder så kan ett bra alternativ vara att istället välja att betala med faktura, vilket i de flesta fall är avgiftsfritt.