Ett smidigt sätt för att betala dina kläder är att köpa kläder med Svea faktura. Då slipper du krångla med bankdosor eller kortnummer och kan dessutom vänta med att betala tills du fått hem kläderna. Nedan finner du webbutiker som säljer kläder med Svea faktura, samt med andra fakturaföretag.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Att köpa kläder med Svea faktura fungerar ungefär på samma sätt som när man köper kläder på faktura genom andra fakturaföretag, såsom exempelvis Klarna. När kläderna skickas ut har man normalt 14 dagar på sig att betala fakturan man får hem. Men det går även att skjuta upp betalningen av kläderna genom att delbetala. Man kan delbetala kläderna både genom att upprätta en avbetalningsplan och att delbetala kläderna på ett kreditkonto. Avbetalningsplanen har fördelen att den oftast är räntefri. Men då krävs det att man betalar in ett fast belopp varje månad. Väljer man att delbetala kläderna med ett kreditkonto kan man betala in olika belopp varje månad.

Att välja att köpa kläder med Svea faktura är ett väldigt tryggt val. Man slipper lämna ut sitt kortnummer och minimerar på så vis risken för att någon ska kapa ens betalkort. Men det skapar även en trygghet gentemot butiken. Om du exempelvis skulle få en vara som är felaktig eller på något sätt skadad. Då kan du skicka tillbaka dessa kläder till butiken och undviker en betalningstvist.