Paybybill är en fakturalösning under företaget Arvato, som erbjuder fakturering åt webbutiker. Att köpa kläder med Paybybill har den stora fördelen att man inte behöver betala för kläderna när man gör beställningen. Med Paybybills faktura har man istället 30 dagar på sig att betala. Men man kan med Paybybill även välja att dela upp betalningen av kläderna. Nedanför hittar du butiker där man kan handla kläder med Paybybill samt andra faktureringsföretag.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Avgiften för att handla kläder med Paybybill är 29 kronor.Därför lönar det sig kanske bättre att göra en större order på en gång istället för att lite mindre fler gånger.

Många väljer att handla just kläder med Paybybill då det naturligtvis kan hända att kläderna man beställt inte passar. Det är då väldigt enkelt att skicka dessa i retur. Man behöver då inte lägga någon energi på att kräva tillbaka pengar utan i värsta fall bara betala portot.

Delbetala kläder med Paybybill

Men det kanske bästa med att köpa kläder med Paybybill är att man väldigt enkelt kan delbetala sitt köp genom fakturan. Man kan dela upp betalningen över så lång tid som 24 månader. Delar man upp betalningen över 12 månader erbjuder Paybybill räntefri delbetalning. Annars tillkommer en ränta på 9,95%. Man kan även utnyttja två stycken betalningsfria månader per år i sin delbetalning.