I flera webbutiker går det att köpa kläder med Collector. Det är en betalningslösning som bland annat gör att man kan köpa kläder på faktura och delbetala kläder. Du betalar inget vid beställningstillfället utan först när du fått hem kläderna. Nedan hittar du olika butiker där man kan köpa kläder med Collector samt med andra fakturaföretag.
Bonprix Faktura
Enormt utbud av kläder för dam, herr och barn.
TIll Butik

Shoppinglån med pengarna tillgängliga på kontot omedelbart

Svar på din ansökan på 10 minuter under kontorstid

Till Ferratum
*Gäller för konton Nordea, Handelsbanken, Swedbank och SEB
*Kontorstid 8-21 på vardagar och 11-18 på helger
Exempel: Ett lån på 10 000 kr som betalas tillbaka över 12 månader ger en total återbetalning om 12 145 kr. Beräknad effektiv ränta för en kredit på t.ex. 10 000 kr är 47,64 %.

Klarna Faktura
Märkeskläder på nätet
TIll Butik

Klarna Faktura
Det senaste inom mode från 850 olika märken.
TIll Butik

Collector Faktura
Fakturainformation
Shoppa direkt från ett stort antal fysiska butiker i Sverige.
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Trendigt mode för män
TIll Butik

Klarna Faktura
Fakturainformation
Sportkläder, skor och utrustning.
TIll Butik

Klarna FakturaFakturainformation
Kläder, väskor och skor
TIll Butik

Efter att du beställt kläder med Collector så dröjer det normalt en till två dagar innan kläderna skickas ut till dig. Från detta datum har man i vanliga fall två veckor på sig att betala fakturan för kläderna. Men om du inte har möjligheten att betala hela fakturan på en gång så är det även möjligt att delbetala kläderna genom fakturan du får hem. När du köper kläder med Collector erbjuds du att delbetala kläderna över upp till tre år. Detta gör man smidigt genom att betala det lägsta belopp för delbetalning som står angivet på fakturan.

De flesta föredrar att köpa kläder med Collector eller andra fakturaföretag då detta betalsätt upplevs som mycket säkert. Man får på så sätt reda på vad man betalar för innan man för över pengar och har även möjligheten att ångra sig om kläderna skulle vara av fel storlek eller på något annat sätt inte motsvara vad som beskrivits på butikens hemsida.